skip to Main Content

Administratie & Accountancy

plaatje

Een goede administratie is onmisbaar in elke onderneming. U als ondernemer maakt beslissingen op basis van de financiële administratie. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat deze gegevens betrouwbaar zijn. Over de afgelopen 25 jaar heeft DCV zich gespecialiseerd in het voeren van de financiële administratie en is een begrip geworden in Veldhoven en omstreken.

“Een goede administratie, de basis van elke onderneming!”

Wij zijn aangesloten bij de fiscount groep om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van wet en regelgeving. Wij verzorgen onder andere jaarstukken, balansen, belastingaangiften, tussentijdse cijfers en het contact met de belastingdienst.

Voordelen uitbesteden administratie

  • Meer tijd voor uw corebusiness
  • Optimaal gebruik maken van fiscale voordelen
  • Persoonlijk contact
  • Advies op maat

Salaris administratie

Het voeren van een salarisadministratie kan een grote opgave zijn. Regels en wetgeving veranderen voortdurend en de eisen van de belastingdienst worden elk jaar strenger. U als ondernemer heeft wel andere zaken aan uw hoofd, de salaris administratie uitbesteden aan een gespecialiseerd bedrijf is dan ook een goede keuze.DCV is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van salarisadministratie voor het MKB en is aangesloten bij de fiscount nieuwsgroep om optimaal op de hoogte te blijven van wetswijzigingen en regelingen.

“U kunt uw salarisadministratie volledig uitbesteden, u kunt ook kiezen voor dienstverlening op maat”

U kunt uw salarisadministratie volledig uitbesteden, u kunt ook kiezen voor dienstverlening op maat. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om zelf u mutaties in te geven en de salarisadministratie te verwerken.

Voordelen van uitbesteden salarisadministratie
• Volledige ondersteuning
• U heeft meer tijd voor uw corebusiness
• Gegarandeerde kwaliteit
• Een vast contactpersoon
• Kennis van zaken

Automatisering

plaatje

Eenvoud, snelheid en gemak zijn de drie woorden die DCV automatisering perfect omschrijven. Met de middelen en kennis van het hedendaagse leven helpen wij u uw bedrijf en administratie te automatiseren.

Op technisch gebied is er tegenwoordig veel mogelijk dcv automatisering zorgt voor een optimaal gebruik van systemen en processen. Door delen van bijvoorbeeld de administratie te automatiseren kan er veel tijd worden bespaard en het verminderd de kans op fouten.

Back To Top